COLLVERD 2015


Com ja és habitual us demanem la vostra col·laboració per preparar l’edició d’enguany:

  • Qui vulgui publicar cartes al director, l'extensió màxima haurà de ser de 150-200 paraules. Caldrà fer-les arribar en un sobre tancat, a qualsevol membre de la redacció, abans del dimarts 1 de setembre.

  • Si teniu algun familiar o amic de fora el poble que vulgueu que rebi la revista per correu, ens podeu donar la seva adreça i nosaltres ens encarregarem d'enviar-li. El preu és de 5 Î i inclou les despeses d'enviament.

  • Per tal de realitzar la secció de moviment demogràfic de l'últim any -des de l'última revista- ens podeu fer arribar els noms i cognoms de les persones corresponents a: naixements, matrimonis i defuncions.

  • Si disposeu de fotografies de les diferents festes populars i actes que s'han realitzat durant l'últim any, també ens ho podeu fer arribar.

  • Recordeu que tenim una secció referent a ANUNCIS breus. S’hi inclouen ofertes de lloguer, compres, vendes, intercanvis, contactes, etc de tot tipus de materials, finques, treballs, etc. Ens els podeu fer arribar a qualsevol membre de la redacció, fins a finals d’agost, indicant per escrit l’anunci i el telèfon de contacte.

Us recordem que si algú vol participar més activament en la redacció de la revista, ens reunim els dimarts a les 10 del vespre al Casal.

#collverd #revista #vallverd