FESTA MAJOR 2016


Divendres, 7 d’octubre de 2016

23:30 h CONCERT JOVE amb el grup de versions COMANDANTS DE TROS Tot seguit més festa fins a la matinada amb una sessió de DISCO MÒBIL GALAXY

Dissabte, 8 d’octubre de 2016 11:30 h PREGÓ DE FESTES a càrrec de Roser Perera sotsdelegada de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i Delegada de Catalunya Ràdio. 12:30 h CONCERT-VERMUT a càrrec del cantautor JOAN ROVIRA, recent premiat com a millor artista revelació dels Premis Enderrock 2016. 18:00 h CONCERT amb la reconeguda ORQUESTRA EUROPA, i a continuació sessió llarga de BALL, amb la mateixa orquestra. 24:00 h NIT DE MARXA de la mà del grup SLOW MOTION que ens farà gaudir d’un ampli repertori de versions.

Diumenge, 9 d’octubre de 2016 10:00 h TIRADA DE BITLLES de competició (organitza club de bitlles). 10:00 h MISSA SOLEMNE de Festa Major. 11:00 h CERCAVILA amb GEGANTS I CAPGROSSOS D’IVARS. 12:00 h ESPECTACLE DE MÀGIA INFANTIL a càrrec del simpàtic mag McFELIX i el seu show EL DOMADOR DE PUCES 19:00 h Sessió llarga de BALL i FI DE FESTA amenitzat pel quartet musical AL&MA

EXPOSICIONS a Casa la Vila:

• ARTS RURALS a càrrec de Natàlia, Lluís i Jordi de Sant Ramon • VALLVERD DES DEL VISOR a càrrec de Gemma Costa.

Demanem que els més petits vagin vestits d’hereu i pubilla al pregó de festes i a la cercavila.

La Junta es reserva el dret de canviar o suspendre algun acte.